Uitvaartzorg Brummen? Door onze jarenlange ervaring met de plaatselijke gebruiken en mogelijkheden in Brummen en omgeving, kunnen wij u goed adviseren zodat u de juiste keuze kunt maken voor een bijzonder en persoonlijk afscheid. Eerbeek, Brummen, Hall, Empe en Leuvenheim vallen onder de gemeente Brummen.

Uitvaartcentrum voor uitvaartzorg Brummen

Indien de opbaring van uw dierbare niet thuis is, verzorgen wij voor u de mogelijkheid om gebruik te maken van een uitvaartvaartcentrum van een collega-uitvaartonderneming.
Bijvoorbeeld Afscheidskamer de Verbinding in Eerbeek, AfscheidsHuis Eerbeek, het uitvaartcentrum van de Brummense uitvaartverzorging of Monuta Dieren aan de Harderwijkerweg 5a in Dieren. Alle locaties zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer en beschikken over ruime parkeergelegenheid.

Afscheidsbijeenkomst Brummen

Een afscheidsbijeenkomst kunt u eigenlijk overal houden. Vaak kiest men voor de aula van een crematorium / begraafplaats of een kerk. Echter een afscheidsbijeenkomst kan ook bij u thuis (met een dominee of pastor erbij) of alleen een klein samenzijn rondom het graf met een handjevol aanwezigen (en aansluitend met elkaar lunchen). Het is goed om te weten dat er veel mogelijk is op het gebied van uitvaartlocaties. Het kan een hele mooie gedachte zijn om een uitvaart te houden op een plek waarmee u verbonden bent of waar u een bijzondere herinnering aan heeft.

Crematorium Brummen

Eerbeek ligt centraal gelegen ten opzichte van de diverse crematoria; Crematorium Dieren in Dieren en Crematorium De Omarming in Zutphen. Crematorium Dieren beschikt over een grote en kleine aula, dit zijn respectievelijk de Veluwezaal en de IJsselzaal. In Crematorium De Omarming is er de Walburgzaal voor een intiem afscheid (maximaal 35 personen) en de Monetzaal met 195 zitplaatsen.

Begraven Brummen

In de gemeente Brummen zijn 3 algemene begraafplaatsen.
De algemene begraafplaats aan de Prinses Irenelaan 2 in Brummen.
De algemene begraafplaats Eerbeek aan de Coldenhovenseweg 85a in Eerbeek.
De algemene begraafplaats Hall aan de Hallseweg 16 in Hall

Uitvaartbegeleiding Brummen

Naast uitvaartbegeleiding in Brummen begeleiden wij ook uitvaarten in Arnhem, Doesburg, Rheden, Velp, Dieren, Apeldoorn en Zutphen. Op verzoek komen wij ook buiten ons werkgebied. Neem ook dan gerust contact met ons op.

Wij verzorgen de begrafenis of crematie in Brummen, ongeacht of en waar u verzekerd bent.

Uitvaartbegeleiders voor uitvaartzorg Brummen en omgeving

Jacqueline Hofman | uitvaartbegeleider
Hetty Plantinga | uitvaartbegeleider

Jacqueline Hofman uitvaartbegeleider voor uitvaart BrummenHetty Plantinga uitvaarbegeleider voor uitvaart Brummen