Door onze jarenlange ervaring met de plaatselijke gebruiken en mogelijkheden in De Steeg en omgeving, kunnen wij u goed adviseren zodat u de juiste keuze kunt maken voor een bijzonder en persoonlijk afscheid. De Steeg valt samen met de dorpen Dieren, Rheden, Velp, Spankeren en Laag-Soeren onder de gemeente Rheden.

Uitvaartcentrum De steeg

Indien de opbaring van uw dierbare niet thuis is, verzorgen wij voor u de mogelijkheid om gebruik te maken van een uitvaartvaartcentrum van een collega-uitvaartonderneming. Bijvoorbeeld Kramer Uitvaartverzorging in Velp, Kramer Uitvaartverzorging in Arnhem, de monumentale boerderij van Uitvaartcentrum Moskowa, Iris & De Mol Uitvaartverzorging, DELA Uitvaartcentrum Arnhem en Monuta Dieren. Alle locaties zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer en beschikken over ruime parkeergelegenheid.

Afscheidsbijeenkomst De Steeg

Een afscheidsbijeenkomst kunt u eigenlijk overal houden. Vaak kiest men voor de aula van een crematorium / begraafplaats of een kerk. Echter een afscheidsbijeenkomst kan ook bij u thuis (met een dominee of pastor erbij) of alleen een klein samenzijn rondom het graf met een handjevol aanwezigen (en aansluitend met elkaar lunchen bij de Peerdestal). Het is goed om te weten dat er veel mogelijk is op het gebied van uitvaartlocaties. Het kan een hele mooie gedachte zijn om een uitvaart te houden op een plek waarmee u verbonden bent of waar u een bijzondere herinnering aan heeft.

Crematorium de Steeg

De Steeg is centraal gelegen ten opzichte van de diverse crematoria. Crematorium Dieren in Dieren of Begraafplaats & Crematorium Moscowa in Arnhem. Crematorium Dieren beschikt over een grote en kleine aula, dit zijn respectievelijk de Veluwezaal en de IJsselzaal. In crematorium Moscowa is er de Lindenzaal voor crematieplechtigheden en de Berkenzaal voor begrafenisplechtigheden.

Begraafplaats de Steeg

Begraafplaats Ellecom en De Steeg
Begraafplaats Ellecom en De Steeg gelegen op een flauwe helling aan de rand van de Veluwezoom, kent een redelijk hoogteverschil, zowel in de lengte, als in de breedte. Monumentale – en kegelvormig gesnoeide beuken, die het brede grindpad in het midden begeleiden, lijken vanzelfsprekend over te gaan in de hoger gelegen bossen van de Veluwezoom. Veel bezoekers roemen de verstilde sfeer van de begraafplaats. De wijze van begraven en de bosrijke omgeving geven de begraafplaats een bijzonder karakter. Dit wordt nog versterkt door de vele hardstenen grafmonumenten, opgetrokken uit meestal sobere, grijze steen.

Begraafplaats en gedenkpark Heiderust
Begraafplaats en gedenkpark Heiderust is een algemene begraafplaats aan de Lentsesteeg in Rheden. Heiderust ligt midden in de natuur aan de rand van de Veluwezoom en is naast een begraafplaats ook een mooi gedenkpark. Het is de grootste begraafplaats van de gemeente Rheden, met een oppervlakte van 24 ha. Op het oude gedeelte, dat dateert uit 1913, is de aanleg parkachtig met graven langs sfeervolle lanen midden in het groen. Op dit gedeelte komen nog regelmatig graven beschikbaar. Het nieuwe gedeelte is in 1965 in gebruik genomen. In 2015 is aan de Velpse kant een plek ingericht als natuurbegraafplaats. Deze graven gaan uiteindelijk op in de natuur.
Er is een speciale plek op de begraafplaats voor het houden van een openluchtbijeenkomst. Is het onverwachts toch slecht weer dan kan altijd uitgeweken worden naar de kleine aula op de begraafplaats.

Uitvaartbegeleiding De Steeg

Naast uitvaartbegeleiding in De Steeg begeleiden wij ook uitvaarten in onder meer de regio Doetinchem, Duiven, Doesburg, Hummelo, Keppel, Westervoort, Zevenaar, Arnhem, Huissen, Elst, Nijmegen, Rozendaal, Oosterbeek, Rheden, Velp, Dieren, Eerbeek, Brummen, Apeldoorn en Zutphen. Maar ook in omliggende steden en dorpen wordt onze hulp regelmatig ingeroepen. Op verzoek komen wij ook buiten ons werkgebied. Neem ook dan gerust contact met ons op. Wij verzorgen de begrafenis of crematie in De Steeg ongeacht of en waar u verzekerd bent.

Uitvaartbegeleiders voor uitvaartzorg De Steeg en omgeving

Jacqueline Hofman | uitvaartbegeleider
Hetty Plantinga | uitvaartbegeleider

Jacqueline Hofman uitvaartbegeleider voor uitvaart De SteegHetty Plantinga uitvaarbegeleider voor uitvaart De Steeg