Uitvaartzorg Elst? Door onze jarenlange ervaring met de plaatselijke gebruiken en mogelijkheden in Elst en omgeving, kunnen wij u goed adviseren zodat u de juiste keuze kunt maken voor een bijzonder en persoonlijk afscheid.

Uitvaartcentrum voor uitvaartzorg Elst

Indien de opbaring van uw dierbare niet thuis is, verzorgen wij voor u de mogelijkheid om gebruik te maken van een uitvaartvaartcentrum van een collega-uitvaartonderneming.
Bijvoorbeeld bij Cornelissen Elst, het rouwcentrum van Crematorium Jonkerbos, DELA Uitvaartcentrum Waalstede, Yarden uitvaartcentrum Beuningen, Monuta Arnhem of de monumentale uitvaartboerderij Moskowa. Alle locaties zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer en beschikken over ruime parkeergelegenheid.

Afscheidsbijeenkomst Elst

Een afscheidsbijeenkomst kunt u eigenlijk overal houden. Vaak kiest men voor de aula van een crematorium / begraafplaats of een kerk. Echter een afscheidsbijeenkomst kan ook bij u thuis (met een dominee of pastor erbij) of alleen een klein samenzijn rondom het graf met een handjevol aanwezigen (en aansluitend met elkaar lunchen). Het is goed om te weten dat er veel mogelijk is op het gebied van uitvaartlocaties. Het kan een hele mooie gedachte zijn om een uitvaart te houden op een plek waarmee u verbonden bent of waar u een bijzondere herinnering aan heeft.

Crematorium Elst

Elst heeft geen crematorium maar Elst ligt centraal ten opzichte van een aantal crematoria.
Begraafplaats en Crematorium Moscowa aan de Waterbergseweg 18 in Arnhem.
Crematorium Moscowa is gelegen in Arnhem Noord dichtbij het Openluchtmuseum. In crematorium Moscowa is er de Lindenzaal voor crematieplechtigheden en de Berkenzaal voor begrafenisplechtigheden.

Crematorium Jonkerbos in Nijmegen

Crematorium Jonkerbos ligt naast begraafplaats Jonkerbos. Het crematorium beschikt over twee aula’s. In de Boszaal is ruimte voor 135 zitplaatsen. Families die de uitvaart in kleine kring willen houden kunnen voor de plechtigheid gebruik maken van de intieme Jonkerzaal waar 35 zitplaatsen zijn.

DELA crematorium en uitvaartcentrum Waalstede in Nijmegen

Crematorium Waalstede is onderdeel van coöperatie DELA. Het crematorium opende haar deuren in 2016 en is daarmee het jongste crematorium van Nijmegen.
Het crematorium beschikt over vier rouwkamers waar de overledene tussen de dag van overlijden en de crematie kan worden opgebaard. Nabestaanden die veel bij de overledene willen zijn kunnen gebruik maken van de 24-uurs kamer waar men afscheid kan nemen zonder eerst een afspraak te maken. Waalstede beschikt over twee aula’s waarvan de grootste een capaciteit heeft van 150 zitplaatsen en 250 staanplaatsen. De kleine aula biedt ruimte voor dertig personen.

Yarden Uitvaartcentrum en Crematorium Beuningen & Rijk van Nijmegen

Crematorium Beuningen & Rijk van Nijmegen is onderdeel van uitvaartorganisatie Yarden. Het is een groot crematorium dat ook beschikt over een eigen uitvaartcentrum. Het is gelegen aan de Schoenaker 12 in Beuningen.
Het crematorium heeft de beschikking over twee aula’s. In de grote aula kunnen groepen worden ontvangen tot 400 mensen. Er is ruimte voor 175 zitplaatsen. De kleine aula is intiemer van opzet, hier is ruimte voor maximaal vijftig personen. Het uitvaartcentrum beschikt over 3 opbaarkamers.

Begraven Elst

Elst was lange tijd een zelfstandige gemeente maar is tegenwoordig een dorpskern van de fusiegemeente Overbetuwe.
Deze gemeentelijke begraafplaats ligt aan de noordzijde van de Valburgseweg en de ingang bevindt zich nabij de kruising met de 2e Lange Voren. De Rooms-katholieke Begraafplaats ligt aan de zuidzijde.

Uitvaartbegeleiding Elst

Naast uitvaartbegeleiding in Elst begeleiden wij ook uitvaarten in onder meer Nijmegen, Arnhem, Andelst, Driel, Hemmen, Herveld, Heteren, Oosterhout, Randwijk, Slijk-Ewijk, Valburg, Oosterbeek en Zetten. Op verzoek komen wij ook buiten ons werkgebied. Neem ook dan gerust contact met ons op.
Wij verzorgen de begrafenis of crematie in de gemeente Overbetuwe ongeacht of en waar u verzekerd bent.

Uitvaartbegeleiders voor uitvaartzorg Elst en omgeving

Op zoek naar uitvaartbegeleiders in Elst. Wij verzorgen ook uitvaarten in Elst en omgeving.
Jacqueline Hofman | uitvaartbegeleider Elst
Hetty Plantinga | uitvaartbegeleider Elst

Jacqueline Hofman uitvaartbegeleider voor uitvaart ElstHetty Plantinga uitvaarbegeleider voor uitvaart Elst