Rouwvervoer in al haar diversiteit

Een overledene moet worden vervoerd van de plaats waar hij of zij lag opgebaard naar de locatie van de uitvaart. Deze laatste rit kun je op veel verschillende manieren invulling geven. Er is veel meer mogelijk op het gebied van rouwvervoer dan alleen de bekende zwarte begrafenisauto.


 Wagenpark

Wij werken al bijna tien jaar samen met Maurits Monnereau van Correct Monnereau, een familiebedrijf dat dit jaar 62 jaar bestaat. Service, veiligheid en betrouwbaarheid staat bij alles wat zij doen hoog in het vaandel. Klik hier om een kijkje te nemen in hun wagenpark.

“Al jaren werken wij samen met Jacqueline waarbij wij de logistiek rondom de uitvaart mogen verzorgen. Wij streven er iedere keer weer naar om de familie optimaal van dienst te zijn. Ieder mens is uniek en Jacqueline zoekt iedere keer naar mogelijkheden om een afscheid persoonlijk te maken. Wij zijn er trots op om daaraan een steentje te kunnen bijdragen.”
Maurits Monnereau
Correct Monnereau Speciaal Vervoer


Andere vormen van vervoer

Rouwvervoer is er in alle soorten en maten. Bijvoorbeeld een VW T2 busje, rouwkoets, loopkoets, platte kar, paard en wagen, een bakfiets, een boot, motor met zijspan en nog veel meer.


Uitvaartbus 

Indien de familie tot het laatste moment bij de overledene wil blijven en ook tijdens het rouwvervoer dicht bij hun dierbare wil zijn dan is de uitvaartbus een uitkomst. In Nederland rijden 2 bussen rond. Een bordeauxrode uitvaartbus die plaats biedt aan 15 personen plus de kist met de overledene en een donkerblauwe voor 22 personen, 2 rolstoelen en de kist met de overledene.