Uitvaart Zevenaar? Door onze jarenlange ervaring met de plaatselijke gebruiken en mogelijkheden in Zevenaar en omgeving, kunnen wij u goed adviseren zodat u de juiste keuze kunt maken voor een bijzonder en persoonlijk afscheid. De gemeente Zevenaar bestaat uit de stad Zevenaar, de dorpen Babberich, Angerlo, Giesbeek en Lathum en de buurtschappen Oud-Zevenaar en Ooy. Zevenaar vormt samen met de gebieden van de gemeenten Duiven, Westervoort en Rijnwaarden de streek De Liemers.

Uitvaartcentrum voor uitvaartzorg  Zevenaar

Indien de opbaring van uw dierbare niet thuis is, verzorgen wij voor u de mogelijkheid om gebruik te maken van een uitvaartvaartcentrum van een collega-uitvaartonderneming. Bijvoorbeeld Uitvaartcentrum De Wit DELA in Zevenaar. Dit uitvaartcentrum ligt centraal in Zevenaar, is goed bereikbaar met openbaar vervoer en beschikt over ruime parkeergelegenheid. De locatie grenst direct aan de openbare begraafplaats Rosorum.

Afscheidsbijeenkomst Zevenaar

Een afscheidsbijeenkomst kunt u eigenlijk overal houden. Vaak kiest men voor de aula van een crematorium / begraafplaats of een kerk. Echter een afscheidsbijeenkomst kan ook bij u thuis (met een dominee of pastor erbij) of alleen een klein samenzijn rondom het graf met een handjevol aanwezigen (en aansluitend met elkaar lunchen). Het is goed om te weten dat er veel mogelijk is op het gebied van uitvaartlocaties. Het kan een hele mooie gedachte zijn om een uitvaart te houden op een plek waarmee u verbonden bent of waar u een bijzondere herinnering aan heeft.

Crematorium Zevenaar

Zevenaar heeft geen eigen crematorium maar Zevenaar is wel centraal gelegen ten opzichte van de diverse crematoria; Yarden crematorium Slangenburg in Doetinchem, crematorium Dieren in Dieren of crematorium Moscowa in Arnhem. Zowel crematorium Slangenburg als crematorium Dieren beschikken over een grote en kleine aula. In crematorium Slangenburg zijn dit respectievelijk de Van Baerzaal en ’t Voorhuus, in crematorium Dieren zijn dit respectievelijk de Veluwezaal en de IJsselzaal. In crematorium Moscowa is er de Lindenzaal voor crematieplechtigheden en de Berkenzaal voor begrafenisplechtigheden.

Begraafplaats Zevenaar

In Zevenaar zijn twee gemeentelijke begraafplaatsen; Rosorum, Methen 2A in Zevenaar en begraafplaats Angerlo, Dorpsstraat Angerlo. Verder zijn er in Zevenaar nog een Rooms Katholieke en Protestantse begraafplaats. De katholieke begraafplaats is eigendom van de St. Willibrordusparochie en de Protestantse begraafplaats is eigendom van de Protestantse Gemeente te Zevenaar. Babberich, Giesbeek, Lathum en Oud-Zevenaar hebben zelf een begraafplaats.

Uitvaartbegeleiding Zevenaar

Naast uitvaartbegeleiding in Zevenaar begeleiden wij ook uitvaarten in onder meer de regio Doetinchem, Duiven, Doesburg, Hummelo, Keppel, Westervoort en Arnhem, Maar ook in omliggende plaatsen wordt onze hulp regelmatig ingeroepen. Op verzoek komen wij ook buiten ons werkgebied. Neem ook dan gerust contact met ons op.
Wij verzorgen de begrafenis of crematie in Zevenaar, ongeacht of en waar u verzekerd bent.

Uitvaartbegeleiders voor uitvaartzorg Zevenaar en omgeving

Op zoek naar uitvaartbegeleiders Zevenaar? Wij begeleiden uitvaarten in Zevenaar en omgeving.

Jacqueline Hofman | uitvaartbegeleider Zevenaar
Hetty Plantinga | uitvaartbegeleider Zevenaar

Jacqueline Hofman uitvaartbegeleider voor uitvaart ZevenaarHetty Plantinga uitvaarbegeleider voor uitvaart Zevenaar