Uitvaartzorg Duiven? Door onze jarenlange ervaring met de plaatselijke gebruiken en mogelijkheden in Duiven, kunnen wij u goed adviseren zodat u de juiste keuze kunt maken voor een bijzonder en persoonlijk afscheid.

Uitvaartcentrum voor uitvaartzorg Duiven

Indien de opbaring van uw dierbare niet thuis is, verzorgen wij voor u de mogelijkheid om gebruik te maken van een uitvaartvaartcentrum van een collega-uitvaartonderneming. Bijvoorbeeld Uitvaartcentrum Duiven De Wit DELA aan de Rijksweg 140 in Duiven. Dit uitvaartcentrum ligt op de algemene begraafplaats ’t Heijlige Lant. Deze locatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer en beschikt over ruime parkeergelegenheid.

Afscheidsbijeenkomst Duiven

Een afscheidsbijeenkomst kunt u eigenlijk overal houden. Vaak kiest men voor de aula van een crematorium / begraafplaats of een kerk. Echter een afscheidsbijeenkomst kan ook bij u thuis (met een dominee of pastor erbij) of alleen een klein samenzijn rondom het graf met een handjevol aanwezigen (en aansluitend met elkaar lunchen). Het is goed om te weten dat er veel mogelijk is op het gebied van uitvaartlocaties. Het kan een hele mooie gedachte zijn om een uitvaart te houden op een plek waarmee u verbonden bent of waar u een bijzondere herinnering aan heeft.

Crematorium Duiven

Duiven is centraal gelegen ten opzichte van de diverse crematoria. Yarden crematorium Slangenburg in Doetinchem, crematorium Dieren in Dieren of crematorium Moscowa in Arnhem. Zowel crematorium Slangenburg als crematorium Dieren beschikken over een grote en kleine aula. In crematorium Slangenburg zijn dit respectievelijk de Van Baerzaal en ’t Voorhuus, in crematorium Dieren zijn dit respectievelijk de Veluwezaal en de IJsselzaal. In crematorium Moscowa is er de Lindenzaal voor crematieplechtigheden en de Berkenzaal voor begrafenisplechtigheden.

Begraafplaats Duiven

Algemene Begraafplaats ’t Heijlige Lant Duiven, Rijksweg 140 in Duiven.
Rooms-katholieke begraafplaats H. Remigius Duiven, Remigiusplein 4 in Duiven.

Uitvaartbegeleiding Duiven

Naast uitvaartbegeleiding in Duiven, Groessen en Loo begeleiden wij ook uitvaarten in onder meer de regio Zevenaar, Doesburg, Doetinchem en uitvaart Arnhem. Op verzoek komen wij ook buiten ons werkgebied. Neem ook dan gerust contact met ons op.
Wij verzorgen de begrafenis of crematie in Duiven ongeacht of en waar u verzekerd bent.

Uitvaartbegeleiders voor uitvaartzorg Duiven en omgeving

Jacqueline Hofman | uitvaartbegeleider
Hetty Plantinga | uitvaartbegeleider

Jacqueline Hofman uitvaartbegeleider voor uitvaart DuivenHetty Plantinga uitvaarbegeleider voor uitvaart Duiven